Portfolio

Periode: 2008 - 2011

Opdrachtgever: Cumulus Welzijn

Doel: Begeleiden en coachen van intervisiebijeenkomsten om van elkaar te leren en professionele ontwikkeling te verbeteren.

Traject: Alle deelnemers formuleren een persoonlijk doel met behulp van CHI criteria. CHI staat voor Concreet, Herkenbaar en Inspirerend en levert daardoor energie op, het doel wordt aantrekkelijk! In de eerste fase fungeer ik als intervisiebegeleider en trainer: hoe pas je de intervisiemethode toe in de praktijk? Hoe zorg je voor veiligheid in de groep? Wat is er nodig aan randvoorwaarden? Daarna nemen de deelnemers stap voor stap die rol zelf over, ik coach op afstand de voorzitters in hun begeleidingsrol. Om de kwaliteit hoog te houden begeleid ik de groep twee keer per jaar.

Resultaat: Een zelfredzame en autonome groep die in staat is afscheid te nemen en nieuwe leden laat intreden. Ze vervullen afwisselend de rol van voorzitter, geven elkaar daarin zorgvuldig feedback. Zij formuleren heldere vraag en verwachting aan mij als coach. Op individueel niveau maken allen een duurzame persoonlijke groei door.
 
 
 

Contact

Geni Horstink Advies Geni Horstink
Reeverdijk 13
7217 LA Harfsen
T 0573-430892
M 06-51134149
E info@genihorstinkadvies.nl

Blog


Geplaatst op: 29 oktober 2019Zondag was er een item op het NOS journaal dat me raakte. Ik dacht meteen 'wow wat een prachtige oplossing heeft Stella bedacht voor álle betrokkenen'. Ik vroeg me bij dit verhaal ook af: 'wat werkt hier dan zo goed?' 
Lees verder
Copyright 2011 - Geni Horstink Advies  -