Recente opdrachtgevers

Wat opdrachtgevers zeggen


"Wat ik prettig vind is, dat Geni en ik onze visie op de samenleving, organisatie en mensen delen. Ze is inhoudelijk en intrinsiek gemotiveerd om bij te dragen aan veranderingen en heeft een gezonde zakelijke ethiek."

Simon Franssen, directeur Dienst Gemeentebedrijven Gemeente Oss


"Geni heeft ons team in twee inspirerende, praktische en actieve bijeenkomsten de basisprincipes van oplossingsgericht werken bijgebracht.
Door de voorbereiding sloot de training goed aan bij onze praktijk en werd de tijd optimaal benut.
Geni werkt zeer effectief en praktijkgericht en weet te enthousiasmeren.
Het team kan hier echt in de praktijk mee aan de slag en zelfstandig verder ontwikkelen."

Saskia van Valkenhoef Teamleider JES 030 Stichting Jeugdhulp Stad Utrecht
 
 
 

Contact

Geni Horstink Advies Geni Horstink
Reeverdijk 13
7217 LA Harfsen
T 0573-430892
M 06-51134149
E info@genihorstinkadvies.nl

Blog


Geplaatst op: 10 maart 2019Veel mensen doen nog steeds niet mee in onze samenleving. Ondanks het afnemend aantal mensen dat afhankelijk is van een uitkering spreken gemeenten nog steeds over een "granieten bestand". Doelend op mensen met zoveel belemmeringen, dat zij niet of nauwelijks kans maken op een betaalde baan. Ook mensen met een multiculturele achtergrond houden zich afzijdig van onze samenleving. Zij voelen zich er niet bij horen en zoeken elkaar op in de eigen netwerken. Als opbouwwerker merkte ik al dat mensen vaak niet eens meer geloven ooit nog betaald werk te vinden. Hun talenten blijven onzichtbaar en onbenut. Het ontbreekt hen aan een toekomstperspectief en dat vind ik bijzonder schrijnend en onaanvaardbaar.
 
Gelukkig heb ik de afgelopen jaren gemerkt dat een radicaal andere denk- en werkwijze verbluffende resultaten oplevert. In plaats van mensen te zien als een probleem voor onze samenleving,  zijn zij juist dé oplossing voor maatschappelijke problemen.  


Lees verder
Copyright 2011 - Geni Horstink Advies  -