Blog

Dinsdag 23 april 2013 organiseert de gemeente Oss een congres over bezuinigen en veranderkracht. Dat doet zij aan de hand van het verandertraject 'SLIM procesgericht verbeteren'. SLIM is het verandertraject van de gemeente Oss. Een programma dwars door de organisatie en met een stevige verankering van de opdracht bij de directie. Bezuinigen biedt namelijk ook kansen volgens Oss. De gemeente laat zien hoe u die kansen kunt grijpen en tot een succes kunt maken. Zij delen graag hun ervaringen hierover.

Ik verzorg een van de workshops op het congres. In de workshops gaan deelnemers aan de slag met informeel leren en duurzaam samen ontwikkelen. Hoe 'ontbureaucratiseer' je van binnenuit? Hoe organiseer je input en betrokkenheid van onze klanten? Op welke manier laat je professionals een eigen leertraject vormgeven? In de gemeente Oss worden bovenstaande vragen beantwoord in programma Leren Ontwikkelen. Leren 'on the job' en van elkaar zorgt voor een doorlopend leerproces.

Het congres is voor iedereen die binnen de overheid verantwoordelijk is voor bezuinigingsoperaties, innovaties of verandertrajecten en geïnteresseerd is in SLIM.

Meer informatie over het congres SLIM: bezuinigen & veranderkracht vindt u op de website van de gemeente Oss.

http://www.oss.nl/web/Actueel/Nieuwsberichten/Congres-SLIM-Bezuinigen-veranderkracht.htm

 
 
 

Contact

Geni Horstink Advies Geni Horstink
Reeverdijk 13
7217 LA Harfsen
T 0573-430892
M 06-51134149
E info@genihorstinkadvies.nl

Blog


Geplaatst op: 29 oktober 2019Zondag was er een item op het NOS journaal dat me raakte. Ik dacht meteen 'wow wat een prachtige oplossing heeft Stella bedacht voor álle betrokkenen'. Ik vroeg me bij dit verhaal ook af: 'wat werkt hier dan zo goed?' 
Lees verder
Copyright 2011 - Geni Horstink Advies  -